"Shara får huvudroll i Milano"

Så underbart. Tidningen var här och intervjuade mig idag, Carole på Ht kom på besök hem till mig och Fredrik. Nu ligger reportaget ut på HT ( Hudiksvalls Tidnings) hemsida och imorgon går det ut i tryck!

Tycker Carole Tärnudd är en mycket mycket bra reporter, inte bara för att hon skriver så gott om mig, utan för att hon ALLTID skriver så grymma reportage. Hennes texter är mycket välskrivna. Alltid.

Här kan ni kika in på HT vad hon skriver om mig inför resan till Milano... Jag skall alltså till Milano och tävla med min konst. För att göra en lite längre story kortare, så är det såhär:
Jag fick en länk om en tävling- Skickade in mina bidrag på min skallkonst- 2 månader senare fick jag mail om att jag har blivit utvald till att tävla bland 60 andra internationella konstnärer. Tävlingen går av stapeln i Milano 25 May. Jag och Fredrik flyger ut dit 24de Maj. Vi kommer att Twittra live från vår resa på min twitter : @skullartist så ni kan följa oss där!

Om ni vill läsa mer om tävlingen så gör ni det här : www.whoartyou.net

Och här är reportaget!

Underbara vackra liv!

// Shara