Hej Bibliotek

Ett bibliotek av gamla böcker...

Som alltid tar det sin tid att förstå sig på en ny blogg och dess funktioner. Att lära sig hur man bäst hanterar en ny blogg, hur man med enkla medel uppdaterar den utan att tappa inspiration för att man brottas med teknikproblem.

Dithän vill jag nå. Just nu uppleveler jag teknikproblem och tillhörande frustration. Varav jag snarare lägger min tid på att åka en sväng till biblioteket och finna intressanta böcker, än bråka med teknik just nu.

 Inser att jag får lov att genomgå en snabbkurs i användningen av denna blogg och inställningar/funktioner när min käre (teknikkunnige) Fredrik anländer hem. Mitt tålamod är tyvärr inte det bästa vad det gäller datorer och teknik. I ärlighetens namn är mitt tålamod fruktansvärt ruttet vad det gäller datorer och övriga teknikburkar ibland. Finner mig ofta leva kvar i en föråldrad önske/tankegång att det skall bara vara ett eller fåtal tryck eller så är det klart. 

Så är det ju givetvis inte. Så nu får det bli farväl dator. Hej bibliotek.

// Shara