"Knäckehäxan"

Jag och min kära syster Janina bli intervjuade av Charlotta Cederlöf för Radio Gävleborg P4. 

Har vart iväg tidigare idag till Hassela på SM i Slalom. Slalom åkte jag inte, snarare var jag där för att Nordanstigs kommun & Radio Gävleborg inbjöd "Skallhäxan" samt fler andra trevliga gäster till en intervju under deras frukostsänding från VIP-tältet under SM tävlingarna. 

Tältet var fantastiskt riggat med kittlar som kokade med varm dryck, skinnfällar runt ett vackert frukostbord, kaffe, te, hällbröd med ljuvlig ost som serverades till. Ytterst trevliga människor serverades som sällskap med! Kul event, André Myhrer var även på plats vid frukostbordet! 

Gratulerade givetvis honom till hans fina prestationer och lyckönskningar inför dessa SM tävlingar.

Jag vill bara verkligen få tag i en liknande kittel som dom hade där. Någon som vet vart dessa/eller liknande kan fås tag på får gärna höra av sig. (se bild nedan)

Jag vill ha en sådan här plats hemma!

Har vart fullt ös hela veckan, så just nu känner jag mig inspirerad till att baka mitt eget knäckebröd. Har velat göra det länge så nu slår jag slag i saken och kör igång ugnen. Måhända blir det någon bild sedan av det färdiga resultatet. 

// Shara