Svansjön i min närhet

Jag möttes av en syn vacker som från en saga imorse. Detta när jag lämnade vårt hus och åkte mot Mellanfjärden. Den vackra sjö som ligger mycket nära vårt gård bjöd på gratis utomhusteater.

Sjön var så lugn, med en vacker mjuk grå dimma som svävade ovanför och vid närheten av stranden gled majestätiska svanar förbi i en flock.

Jag stannade bilen och gick ner till stranden för att njuta en stund av detta vackra skådespel och försöka fånga det på bild. Jag Kom tyvärr inte tillräckligt nära med kameran jag har på min telefon, men bjuder på de bilder jag fångade av denna scen.

Det är stunder som dessa när man känner att man behöver stanna upp mer ibland och bara gå på teater. Naturens teater. Det kostar inget, finns tillgängligt överallt. Gäller bara att fånga stunden när den bjuder in och ta sig tid till att njuta av det vi har omkring oss.

// Shara

I närheten av stranden gled majestätiska svanar förbi i en flock.

Jättendalsjön