Konstgalleri - Skulls & Bones Artwork

"Temyn"  - Skallkonst av Petra Shara Stoor - www.skullartistry.com 

Såhär är det: 

Dom kallar mig för skallhäxan. Namnet härrör sig från den konst jag skapar av djurkranier. 

Såhär är det:

Jag älskar konst. Och det bästa med konst är, att ingen egentligen kan säga vad som är konst eller inte. Konst berör. Jag drivs själv av att skapa, engagera, inspirera och erbjuda upplevelser med min konst. Och nu har planerandet av att ta det steget längre med min konst blivit verklighet. Jag ska göra något av min dröm. Den skall kunna tas på. Inte bara finnas i mitt inre.

Såhär är det med:

I många många många år har jag närt min dröm om att ha mitt eget konstgalleri en dag. Jag har studerat konst i många år, arbetat många år i galleri i England, förmedlat konst, sålt konst, representerat andra konstnärers konst, organiserat otaliga utställningar och event, inspirerat med konst och driver nu själv en verksamhet som konstnär. Nu skall min konst få sitt eget hem, sitt eget galleri. Mitt eget galleri som skall i sin tur bli del av en ännu större värld som vi skapar för Skulls & Bones Artwork. Inte bara ett galleri för min konst - utan möjlighet kommer även att givas andra konstnärer som vill ställa ut i våra lokaler.

Såhär ska det bli:

Det känns så skönt och drivande att äntligen kunna sätta fingret på att nu tänker jag göra verklighet av detta. Nu äntligen ska min dröm bli något mer som jag kan ta på. Det ska bli på riktigt! Det galleri jag/vi ämnar skapa och bygga upp, kommer att vara av ett unikt slag. Ett galleri med konstinstallationer, magiska mörka miljöer, inslag av element som öppnar upp och inbjuder till att använda flertalet sinnen. Vi inbjuder till en annan värld och välkomnar er till att komma och ta del av den.

Jag kommer mestadels att uppdatera om detta på min facebooksida: www.facebook.com/skullsandbonesartwork - Intresserade? Följ min resa där.

make-your-dream-come-true-2.jpg

Som sagt, i galleriet kommer jag att ställa ut min egen konst, men även erbjuda möjlighet till andra konstnärer att ställa ut i våra lokaler. Mer information kommer senare om det. Galleriet kommer att finnas i Jättendal, Hälsingland, i vår stora gamla loge med anor från tidigt 1900-tal. Logen ska renoveras. Med början på galleri och café-delen. Och det ska bli ett galleri som andas magi och upplevelser. Olika konstformer skall bli representerade. Ju längre vi kommer, desto mer information kommer ni att få.

Såhär då till slut:

Jag skulle kunna berätta hur mycket som helst, men facebook är nog stället där mest aktivitet kommer att ske kring mitt galleri. Här kommer jag att droppa några inlägg ibland. Denna kväll kommer att bli sen, så många tankar att få ner på papper, så mycket jag behöver få ur mig. Så mycket jag vill säga, göra, beröra och inbjuda er til att ta del av.

// Shara