Vill se gnistorna

Detaljfoton. Så vackra dom kan vara. En bit av järnskrot kan helt plötsligt te sig mycket fascinerande med sina färger och strukturer. Som m det andas ett eget liv fastän det är så dött.

Just nu är jag på jobb och arbetar med grunden för detta stora projekt som jag är del av för Trolska Skogen. Än så länge är det ett hemligt projekt, så delar med mig av lite detaljbilder på denna vackra järnskapelse som får mer liv för varje dag. Detta ting ska sedan få ett lika vackert skal i annat material.

Jonny jobbar hårt med att svetsa de delar som ska på plats. Jag önskar så jag kunde se på dessa vackra gnistor, men är rädd om mina ögon så får vackert blunda. Fångar gnistorna med min kamera istället.

/ Shara

Jonny jobbar hårt med att svetsa på Trolska skogens drake i Mellanfjärden.