En vit död

En död svan... Stora kraftledningar på fältet orsakade fallet av denna vackra varelse. Vackert men ändå sorgset...

En vit död...

Väljer att lägga upp dessa bilder här med, eftersom dom är en del av mig och det jag gör.  Dock upplyser jag nu er även här om att jag aldrig har eller kommer att skada ett djur för mina skapelser. Någonsin. Jag tar endast hand om det som kommer min väg, hedrar det och ger det liv igen. 

Jag finner  dessa bilder om än sorgsna, även vackra på sitt sätt.

 

Svanen

Ett så vackert bevingat väsen. Så majestätiskt och magiskt. Svanen finns med i många mytologier, är del av många berättelser och finns upptagna i olika folktros vilka jag inte kommer att gå närmare in på nu. Jag har tagit hand om dessa kvarlevor som jag funnit.  Fjädrar har sedan länge använts i magiska ritualer och är en del av elementet luft. 

"Svanen ser visserligen vacker och oskyldig ut i sin snövita skrud men ansågs ändå ha något djävulskt dolt inne i sitt väsen. Svanen har hos oss liksom i flera andra kulturer ändå hållits högt - det är gudarnas och kungarnas utvalda fågel. När svanhanen själv skall dö eller när makan

har dött sägs han sjunga hänförande vackert. Men det är farligt att ens höra så mycket som sju takter av den sången, påstods det i Norrbotten. Den som råkade göra det fick bara otur i fortsättningen."  Folktro/Djur

// Shara