Trolska skogen - En förtrollande sagoupplevelse

Tomtens hus, Trolska skogen

Om dagarna jobbar jag med ett huvudprojekt för Trolska Skogen, när jag säger huvudprojekt menar jag det med. Med tyngdpunkt på huvud. Ni kommer att förstå varför inom kort när denna nyhet släpps. Jag kommer dagtid att jobba med detta under nästkommande månader. Kvällstid, egna äventyr och jobb.

Detta vi skapar nu för Trolska Skogen (www.trolskaskogen.se) är en av sommarens äventyr och kommer bli en stor upplevelse som ett grymt team av oss ska bygga klart nu inför sommaren. Jag rekommenderar er varmt att komma med familjen och de yngsta på besök i sommar till trolska skogen i mellanfjärden. En sagovärld för de små. Ja för de vuxna med. Helt suveränt läge för mig är det även att vara på jobb här och ta del av detta. Så kul projekt och nära till jobb med, det är ju aldrig heller fel! Mellanfjärden ligger ett längre stenkast i från där vi bor, ca 5 km längre fram längs kustvägen! Kustvägen är sagolikt vacker och jag rekommenderar er till att ta en tur längs den i sommar för att besöka alla upplevelser längs vägen, istället för E4an.
 

Ja, ni kommer även att hitta oss längs kustvägen som besöksupplevelse, Skulls & Bones Artwork.

Mer om oss och vad vi kommer att erbjuda kommer jag att skriva om senare.

Här kommer ett axplock av bilder som jag tog idag när knatade runt i Trolska skogen idag. Älskar att fota... Min syster Janina har skapat ugglorna i mossen och dom vackra kantarellerna. Talangfull syster!

/ Shara