En glödbädd vid vattnet

år bro hemma på gården.

Solens strålar bara vittnar så underbart om den vår som är annalkande. Med den väcks även mina yriga vårkänslor upp, april barn som jag är. Yrväder till tös enligt min mor. "Du är en virvlande yr aprilvind" kunde man höra henne yttra om mig ibland.

Denna vårdag till ära kickar vi igång vår lilla grill och bänkar oss ute vid vår sagolikt vackra Bäck som rinner genom våra ägor. Strax utanför vårt hus. Den är magisk och har vaknat till så mycket liv i takt med solens strålar. Ljudet av bäcken är magiskt det med. Den kraft som vattnet rinner fram med är att beundra. Ser framemot att doppa mina tår i bäcken i sommar. Vem vet, kanske sänka ner hela min kropp. Vi har planer på att bygga en bastu nära bäcken, gräva ur lite djupare för att kunna kliva ur bastun ner i bäcken. Det ni. Det är livet vi ser framemot. Vi vill även bygga en vacker rundad bro över bäcken. Med snirklat mönster. Som i en saga. Vår saga. En saga som vi sen välkomnar er på besök till samt att ta del av!

Nu är glöden snart redo för mat... Ha en vacker dag ni med! / shara

En glödbädd vid vattnet.

Vår magiska bäck som rinner igenom vår gård.